4d Ultrahang Centrum Debrecenben

1 Vélemény
4d Ultrahang Centrum Debrecenben
WESZPRÉMY U.22.
4028 Debrecen
Hajdú-Bihar
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum

4028-Debrecen, Weszprémy u.22.
www.nnc.hu
info@nnc.hu
Bejelentkezés:
Szülészet, nőgyógyászat, meddőség - Dr.Sápy Tamás: 20/9294198
2D, 3D, 4D ultrahang: 30/4031763


Cégleírás
Szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőnket a betegek fokozott elvárásainak megfelelően 2004-ben alapítottuk. Kezdetben a szülészet-nőgyógyászati kórformák teljes vertikumának diagnosztikáját és kezelését tűztük ki célul, majd a technika XXI. századi rohamos fejlődésének követésével szolgáltatásainkat 2007-ben kiegészítettük a 3-4 D ultrahang diagnosztikával.
Legfontosabb feladatunknak a hozzánk forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátását tarjuk, a legújabb szakmai ismeretek felhasználásával. A szakmai hátteret és fekvőbeteg ellátási lehetőséget a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája adja.
A magánrendelésen a szülészet-nőgyógyászat összes területével foglalkozunk, kiemelten a meddőség diagnosztikájával és kezelésével, illetve szülészeti és nőgyógyászati ultrahang diagnosztikával, 4D ultrahanggal.
A rendelőnk hazánk első természetvédelmi területén, a debreceni Nagyerdő szívében helyezkedik el, a Weszprémy és Kardos utca alkotta kereszteződésben, az utóbbi utcáról bejárattal. Közelben villamosmegálló és közvetlen környezetében nagyon jó parkolási lehetőség biztosított.
A rendelő műszeres felszereltsége a kor színvonalának csúcsát tükrözi, fokozatos megújításukra nagy gondot fordítunk.
A vizsgálatokat előzetes telefonos előjegyzés alapján végezzük, a várakozási idő kiküszöbölése érdekében. A személyes és előzményi adatok felvételét követően, a panaszok részletes feltárása után elvégezzük a szükséges szülészeti vagy nőgyógyászati vizsgálatot, és ezután Önnel konzultálva hozzuk meg a terápiás javaslatunkat. Amennyiben ambuláns keretek között, rendelőnkben nem folytatható a gyógykezelése, úgy a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán bármilyen szülészeti vagy nőgyógyászati műtétes lehetőség rendelkezésre áll.
Debrecenben elsőkként kezdtük meg a 2D, 3D, 4D ultrahangos szakrendelésünket, a legmodernebb készülékkel a városban. Korunk legjobb felbontási képességű készülékével nemcsak
Kulcsszavak:
Nőgyógyászat, Meddőség, Inzulinrezisztencia, Kivizsgálása, Endometriózis Pcos, Kezelése Endometriosis
4d Ultrahang Centrum Debrecenben a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Nagyerdei Nőgyógyászati Centrum

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legképzettebb nőgyógyásszal és ultrahangossal üzemelő magánrendelő Debrecenben.

Írjon véleményt a(z) 4d Ultrahang Centrum Debrecenben részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!