Biorezonancia Debrecenben

2 Vélemény
Biorezonancia Debrecenben
Busi U. 2
4029 Debrecen
Hajdú-Bihar
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

Dohányzás leszoktatás és egyéb biorezonanciás kezelések a legmodernebb technikákkal - PROFESSZIONÁLIS BIOREZONANCIA Debrecenben. Hívjon és foglaljon időpontot most!


Cégleírás
PROFESSZIONÁLIS BIOREZONANCIA Debrecenben A Nelson Scio biorezonancia egy fizikai közérzetjavító szolgáltatás, mely főképpen a stressz okozta problémák enyhítésére alkalmas. Ilyenek pl. az allergiák, gerinc fájdalmak, emésztési zavarok, hogy csak néhányat említsünk.
A készülék több ezer bioinformációt érzékel, melyeket az interferencia segítségével kiegyensúlyoz. Kiváló hatékonyságú a dohányzás leszoktató program is, melyet nálunk kiegészítő szervezet-harmonizálás is kísér, így egy kezelésért tulajdonképpen kettőt kap.
A biorezonancia nem egy újabb csodaszer, hanem egy bevált, és ma már világszerte elismert módszer, melyet széles körben alkalmaznak az élsportolóktól kezdve az egészségügyi központokig.
Idegen nyelvű leírás
Biorezonancia treatment in Debrecen. Quit smoking, feel well, get better. Call us now and make an appointment.
Kulcsszavak:
Biorezonancia, Allergia, Dohányzás, Dohányzás leszoktatás, Fogyókúra, egészség, Kezelés, Debrecenből
Szolgáltatási helyek
Kezeléseinket Debrecenben végezzük, de előzetes egyeztetés után Miskolcon, Budapesten, Hajdúszoboszlón illetve Szolnokon is elérhetőek vagyunk. Nagyobb létszámú csoportok esetén (pl. dohányzás leszoktatás cégeknél) ettől eltérő helyszín is lehetséges, A Részletekért Érdeklődjön Elérhetőségeinken!
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Euro
  Euro
Biorezonancia Debrecenben a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

leszoktatás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A párom és én több, mint 2 hete voltunk Editnél. Mindketten középiskola óta dohányzunk, 30 évesek vagyunk. Az első néhány nap kemény volt, de azóta se gyújtottunk rá. Mintha sose cigiztem volna, már ott tartok, hogy a szagától is rosszul vagyok. Buliban se jutott eszembe, és bárki rágyújthat mellettem (csak sajnálatot érzek irántuk, de komolyan) :) Ajánlom mindenkinek!

kezelés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször voltam már Editnél, csak pozitívat tudok mondani. Alapos, lelkes és nagyon érti a dolgát. Igaz, a kezelés elég hosszú volt (kb. egy bő óra), de semmilyen fájdalommal nem jár, az eredményei meg azonnal jelentkeznek. Szerintem ez az egyik legjobb hely Debrecenben, persze ennek megfeleleőn érdemes előre helyet foglalni.

Írjon véleményt a(z) Biorezonancia Debrecenben részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. BUSI U. 2.
  4029  Debrecen
 2. HOMOK U. 63
  4030  Debrecen
 3. Zoltai U. 22.
  4020  Debrecen
 4. Csapó Utca 28., 2. Em
  4024  Debrecen
 5. Mester Utca 7.
  4031  Debrecen
 6. Csapó Utca 28. 2.Em. 2-3 Ajtó
  4024  Debrecen
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete