Civis Ház Zrt., Debrecen

1 Vélemény
Civis Ház Zrt.
Iparkamara U. 2
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 503 111
(52) 503 114

Gazdasági információk

Adószám
12116229-2-09
TEÁOR kód
6810 - Saját tulajdonú ingatlan adásvétele

Leírás

Folyamatos információk a belvárosban lévő üzletekről, éttermekről, szórakozóhelyekről és akcióikról. Érdekes hírek a belváros múltjáról, jelenéről és jövőjéről!

  1. Contact
  2. News

Kulcsszavak:
Étterem, Ingatlan, Szórakozás, Ingatlanközvetítés, Építés, Lakás, Épület, Ingatlan bérbeadás, Ingatlan Telek, Társasház, Ingatlanok Eladása, Ingatlan vétel, Ingatlan Bérlése, Hír, Ingatlan Adásvétele, Ingatlak Átadás, Ingatlanok Bérbeadása, Ingatlan piac, Üzlet, Bérbeadás, Belváros
Képek hozzáadása

Vélemények

Enikő
Korrekt elintézési mós!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a város cége!Nem is olyan rég pár éve,a kedves barátnőm kapott önkormányzati bérlakást az Arany János utcán.Jó sokan voltak az udvarban.Mindenféle családok emberek.A szülei segítségével a lerobbant házrészt felújították.Jó sok pénzt beleöltek.Alig lakott a szép otthonában mire jött a levél az önormányzattól.Ki kell költöznie,mert az egész sort lebontják. Bementek,és elmondták,hogy mennyi pénzt öltek bele a felújításba ,és most mi lesz?.Biztosították őket,hogy kapnak másik lakást.Hát kaptak is!A Felújított kertes házikó helyett,egy Egyetemsugár úti,harmadik emeleti lepukkant lakást utaltak ki nekik.Hát nem vicc? Arra a kérdésre,hogy mi van azzal a pénzel amit most fektettek bele a felújításba ,nem volt válasz! Kezdhették előről! Korrekt és igazságos volt a csere!?Csak nem volt más választás!

Írjon véleményt a(z) Civis Ház Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Twitter