Civis Ház Zrt., Debrecen

1 Vélemény
Civis Ház Zrt.
Iparkamara U. 2
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar

Gazdasági információk

Adószám
12116229-2-09
TEÁOR kód
6810 - Saját tulajdonú ingatlan adásvétele

Leírás

Folyamatos információk a belvárosban lévő üzletekről, éttermekről, szórakozóhelyekről és akcióikról. Érdekes hírek a belváros múltjáról, jelenéről és jövőjéről!

 1. Contact
 2. News

Kulcsszavak:
Étterem, ingatlan, Szórakozás, Ingatlanközvetítés, ÉPÍTÉS, lakás, ÉPÜLET, Ingatlan bérbeadás, Ingatlan telek, Társasház, Ingatlanok eladása, Ingatlan vétel, Ingatlan bérlése, Hír, Ingatlan adásvétele, Ingatlak átadás, ingatlanok bérbeadása, Ingatlan piac, Üzlet, Bérbeadás, Belváros
Civis Ház Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Enikő
Korrekt elintézési mós!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a város cége!Nem is olyan rég pár éve,a kedves barátnőm kapott önkormányzati bérlakást az Arany János utcán.Jó sokan voltak az udvarban.Mindenféle családok emberek.A szülei segítségével a lerobbant házrészt felújították.Jó sok pénzt beleöltek.Alig lakott a szép otthonában mire jött a levél az önormányzattól.Ki kell költöznie,mert az egész sort lebontják. Bementek,és elmondták,hogy mennyi pénzt öltek bele a felújításba ,és most mi lesz?.Biztosították őket,hogy kapnak másik lakást.Hát kaptak is!A Felújított kertes házikó helyett,egy Egyetemsugár úti,harmadik emeleti lepukkant lakást utaltak ki nekik.Hát nem vicc? Arra a kérdésre,hogy mi van azzal a pénzel amit most fektettek bele a felújításba ,nem volt válasz! Kezdhették előről! Korrekt és igazságos volt a csere!?Csak nem volt más választás!

Írjon véleményt a(z) Civis Ház Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Petőfi Tér 20-21.
  4025  Debrecen
 2. Petőfi Tér 19 / 3.
  4025  Debrecen
 3. Petőfi Tér 19/2.
  4024  Debrecen
 4. Iparkamara Utca 14.
  4024  Debrecen
 5. TÍMÁR U. 17-19.
  4024  Debrecen
 6. Varga Utca 15.
  4024  Debrecen
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete