Dr.sápy Tamás - Debreceni Meddőségi Centrum

Dr.sápy Tamás - Debreceni Meddőségi Centrum
WESZPRÉMY U.22.
4028 Debrecen
Hajdú-Bihar
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum

4028-Debrecen, Weszprémy u.22.
www.nnc.hu
info@nnc.hu
Bejelentkezés:
Szülészet, nőgyógyászat, meddőség - Dr.Sápy Tamás: 20/9294198
2D, 3D, 4D ultrahang: 30/4031763


Cégleírás
Szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőnket a betegek fokozott elvárásainak megfelelően 2004-ben alapítottuk. Kezdetben a szülészet-nőgyógyászati kórformák teljes vertikumának diagnosztikáját és kezelését tűztük ki célul, majd a technika XXI. századi rohamos fejlődésének követésével szolgáltatásainkat 2007-ben kiegészítettük a 3-4 D ultrahang diagnosztikával.
Legfontosabb feladatunknak a hozzánk forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátását tarjuk, a legújabb szakmai ismeretek felhasználásával. A szakmai hátteret és fekvőbeteg ellátási lehetőséget a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája adja.
A magánrendelésen a szülészet-nőgyógyászat összes területével foglalkozunk, kiemelten a meddőség diagnosztikájával és kezelésével, illetve szülészeti és nőgyógyászati ultrahang diagnosztikával, 4D ultrahanggal.
A rendelőnk hazánk első természetvédelmi területén, a debreceni Nagyerdő szívében helyezkedik el, a Weszprémy és Kardos utca alkotta kereszteződésben, az utóbbi utcáról bejárattal. Közelben villamosmegálló és közvetlen környezetében nagyon jó parkolási lehetőség biztosított.
A rendelő műszeres felszereltsége a kor színvonalának csúcsát tükrözi, fokozatos megújításukra nagy gondot fordítunk.
A vizsgálatokat előzetes telefonos előjegyzés alapján végezzük, a várakozási idő kiküszöbölése érdekében. A személyes és előzményi adatok felvételét követően, a panaszok részletes feltárása után elvégezzük a szükséges szülészeti vagy nőgyógyászati vizsgálatot, és ezután Önnel konzultálva hozzuk meg a terápiás javaslatunkat. Amennyiben ambuláns keretek között, rendelőnkben nem folytatható a gyógykezelése, úgy a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán bármilyen szülészeti vagy nőgyógyászati műtétes lehetőség rendelkezésre áll.
Debrecenben elsőkként kezdtük meg a 2D, 3D, 4D ultrahangos szakrendelésünket, a legmodernebb készülékkel a városban. Korunk legjobb felbontási képességű készülékével nemcsak
Kulcsszavak:
Meddőség, Inkontinencia, Terhesgondozás, Fogamzásgátlás, Spirál, Babamozi, Pco, Incontinentia, Endometriózis, Ius, Méhnyakrák Szűrés, Méhtükrözés, Nőgyógyászati Rákszűrés, Endometriosis, Terhességi Ultrahang, Iud, Folliculometria, Ultrahang diagnosztika, 4d ultrahang, Fogamzásgátló, Laparoscopia, Konzultáció, Pcos, Laparoszkópia, Hurok, Pct, Hastükrözés, Hiszteroszkópia, Candida Teszt, Hysteroscopia, Infertilitás, Meddőségi központ, Ovuláció Indukció, Vizeletcsepegés Kezelése, Chlamydia Teszt, Felkészítés A Szülésre, Hpv Vakcináció és Diagnosztika, Inseminatio, Inszemináció, Meddőségi Centrum, Meddőségi Kivizsgálás és kezelés, Menopausa Okozta Panaszok Kezelése, Petefészek Stimuláció, Polycystás Petefészek, Serdülőkori Vérzészavar Kezelése, Változókori Panaszok Kezelése, Vérzészavar Diagnosztika és kezelés
Dr.sápy Tamás - Debreceni Meddőségi Centrum a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dr.sápy Tamás - Debreceni Meddőségi Centrum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!