Felföldi Potpourri Kft., Debrecen

7 Vélemény
Felföldi Potpourri Kft.
DIÓSZEGI ÚT 6
4030 Debrecen - KELETI IPARTELEP
Postafiók: 4002
Hajdú-Bihar
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Édesség gyártása és kereskedelme, vegyiáruk gyártása és forgalmazása.

 1. About
 2. Contact
 3. Datenschutz
 4. Gallery
 5. News
 6. Products
 7. Videók

Idegen nyelvű leírás
Felfoldi Confectionery Ltd. is a manufacturer of novelty candy products and potpourri accessories. Our company was established in 1986. Since then we have grown big enough to supply many markets worldwide. Our plant was founded by Mr. Jozsef Felfoldi who is the heart and soul of his family-run company since the very beginning.

Our position in the market is a unique one. In the region of Hungary there is no any similar novelty candy manufacturer. Our advantage is flexibility. We can customize products, ingredients, and package if needed. We also have our own printing room where we are able to print any kind of label to satisfy the partners' needs.

We are continuosly working to increase our production lines. In the past years we have doubled production capacity for 3 of our latest products. This will surely handle our ten percent increase of demand that we are experiencing year by year.
Kulcsszavak:
Élelmiszeripar, Élelmiszergyártás, Élelmiszer nagykereskedelem, Potpourri, Édesipar, Nyalóka, Édesség, Kozmetikai termékek, Kozmetikai termék, Szirup, Fürdősó, Felföldi
Felföldi Potpourri Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

gyár

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Diákként kerültem oda , Már a kezdés zavaros volt nem volt tisztázva fix órabérre leszünk vagy teljesítményre.A gyárban a piszok , a káosz , ordibálás b.. dolgozók . Kellet a pénz ezért elkezdtem tisztességesen dolgozni de ami ott ment 4 óra után eljöttem , nem volt nagy kérés csak az hogy tisztában legyek mennyiért és hogy dolgozom és hogy emberséges körülmények közt dolgozzam . Évek teltek el és egy ismerősöm nemrég jelentkezni akart de a jelentkezés sem olyan egyszerű ,gondolom a Felföldi kiadta egy munkaközvetítő cégnek a szervezést azok olyan jól szerveznek hogy az önéletrajzot fel sem lehet tölteni. Egy ÁNTSZ ellenőrzés és egyéb ráférne a cégre!!! Embertelen ez a cég !!!!

Diákmunka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Borzalmas a szívószál csomagolós diák munka. Sokan b...n viselkednek és folyamatos az ordibálás. És ha valamit egyszer elrontasz úgy néznek rád mint egy utolsó bűnözőre és persze a fizetés is szinte semmi. Én napi 8 óra mellett próbálok 1000 ft-t keresni, de az se mindig jön össze :/ Egy pár hét után feladtam.

roy1
Negativ vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a gyakorlat.Csomagoló állást hirdetnek felvesznek.20 enbert 3hónapos szerződéssel teljesitmény bért igérve nekik. Szerencsétlenek dolgoznak szonbaton is,aztán ki nyögik hogy az első hónapban nincs csak minimál bér.aztán az első hónap leteltével nind a 20 szerencsétlent ki is rúgják,és másnap már megint hirdeti az állást.Johet megint 20 palimadár.Igy járt Anyósom is egy hete,utaltak neki durván 48000ezret egy hónapra (ment minden szonbaton is).Na ez a Felföldi.

k

több, mint 6 hónappal ezelőtt

mindenki szidja,de csak mert nem tud bekerülni, dolgozni kell az igaz,de én 17 évesen megkaptam havi 1OO.OOO-et,soha nem tartottak rabszolgának, nem annak való aki nem szeret dolgozni az tény,meg annak aki még írni sem tud:).

marcsi-35
édesség ,vegyiárú

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Fő profiljuk az édesség és kereskedelme valamint vegyiáruk gyártása és forgalmazása . Gyerekenek való különféle vicces megoldású édességek pl a csoki-vanilia-málna ízű golyókkal töltött szívószál . Én nem nagyon szeretem az édességeket ,tőlük ezt az egy fajtát megveszem ,mert a gyerekeim ezzel a szívószállal jobban megisszák az esti tejet . Nekem is van ismerősöm aki náluk dolgozna ,de sajnos nincs munka :(
## édesség# vegyiárú
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Felföldi Potpourri Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Diószegi Út 6
  4002  Debrecen
 2. DIÓSZEGI ÚT 1.
  4030  Debrecen
 3. Vágóhíd U. 32
  4034  Debrecen
 4. Diószegi Utca '22/C
  4030  Debrecen
 5. Diószegi Út. 7
  4030  Debrecen
 6. Vágóhíd U. 9
  4030  Debrecen
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete