HAJDÚ-BÉT RT., Debrecen

HAJDÚ-BÉT RT.
DIÓSZEGI ÚT 1.
4030 Debrecen
Hajdú-Bihar
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Baromfi végtermékek forgalmazása, előállítása, feldolgozása. 1992. márciusában történt megalapítása óta ma a Hajdú-Bét Rt.
Magyarország egyik legnagyobb baromfitermelő, feldolgozó és forgalmazó cége. A társaság 3 baromfifeldolgozó és továbbfeldolgozó gyáregysége az Európai Unió előírásainak megfelelő ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerrel és HACCP rendszerrel rendelkezik, amelyek garantálják, hogy elsőosztályú termékek kerüljenek a fogyasztók asztalára.
A közel 3200 alkalmazottat foglalkoztató csoport 30%-os részesedéssel van jelen a magyar baromfipiacon.


Cégleírás
A társaság tevékenységi köre magába foglalja a baromfi előállítással kapcsolatos összes folyamatot a takarmány előállításától kezdve a tenyésztést, keltetést, nevelést, feldolgozást, továbbfeldolgozást, egészen a belföldi és külföldi értékesítésig. A Cég széles termékkínálattal rendelkezik: csirkéből, pulykából, kacsából és libából készült elsődleges és tovább feldolgozott termékek frissen és mélyhűtve kerülnek a boltokba a jól ismert VALDOR márkanév alatt. A cég a világpiaci tendenciához igazodva, miszerint egyre nagyobb a kereslet a továbbfeldolgozott termékek iránt, folyamatosan bővíti a nagyobb feldolgozottságú termékeinek kínálatát. A kedvelt félkész baromfifeltétek, VALDOR Aranyfalatok és VALDOR Töltelékáruk illletve VALDOR Vurslitermékek mellett kaphatók a VALDOR Grilltermékek és a VALDOR Készételek is.
Kulcsszavak:
Élelmiszeripar, Élelmiszer, Élelmiszergyártás, Húsfeldolgozás, Feldolgozóipar, Sonka, Vörösáruk, Baromfiipar, Baromfifeldolgozás, Állattenyésztés, Takarmány, Feldolgozás, Felvágottak, Libamáj, Magyar Élelmiszer, Libacomb, Csibemájas, Libamell Magré
HAJDÚ-BÉT RT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: HAJDÚ-BÉT RT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Vágóhíd U. 32.
  4034  Debrecen
 2. Diószegi Út. 7.
  4030  Debrecen
 3. Vágóhid Utca '9.
  4030  Debrecen
 4. Létai Utca '46.
  4034  Debrecen
 5. Létai Út 56
  4034  Debrecen
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete