Hajdú-Coop Bt., Debrecen

3 Vélemény
frissítve 2018. augusztus 1.

Nyitvatartási idők

szombatSzo
7:00 – 13:00
vasárnapVZárva
hétfőH
7:00 – 16:30
keddK
7:00 – 16:30
szerdaSze
7:00 – 16:30
csütörtökCs
7:00 – 16:30
péntekP
7:00 – 16:30
Zárva.
Nyitásig  1 nap 17 h 40 min.
1 nap 17 h 40 min

Gazdasági információk

Cégnév
3. sz. Vegyesbolt

Leírás

Telelefonszámok: +36 52/521-219 +36 52/521-221. A Hajdú Coop Részvénytársaság még ugyan nem hosszú múltra tekint vissza, mert 1999 márciusában alakult meg, de ezt a részvénytársaságot a Debreceni Áfész alapította. A Debreceni Áfésznak a múltja több mint 50 évre nyúlik vissza.
Az Áfész tevékenysége a kezdeti idoszakban sokkal összetettebb volt, mint a késobbi idoben, ugyanis a rendszerváltást követoen, igazodva az 1992. évi szövetkezeti törvényhez is, egyfajta profiltisztítást hajtottunk végre a Debreceni Áfésznél és ekkor szakosodtunk az élelmiszer-kereskedelemre.
Megalapítottuk a beszerzési forrását, elobb regionálisan, majd országosan is a Coop Hungary integrátori szerepkörével. Ugyanakkor a kereskedelmi forgalmat is, igazodva a Magyarországon bekövetkezett kereskedelemre jellemzo változásokhoz, mi is láncba szervezodtünk, egyrészt a megyében, aztán regionálisan és szintén országosan is a Coop lánc kialakításra került.


Cégleírás
A Hajdú Coop mint részvénytársaság gyakorlatilag a Debrecen Áfész tevékenységét folytatja jelenleg és a jövore vonatkozóan is. Ez azt jelenti, hogy a Debrecen Áfész vagyona beapportálásra került a Hajdú Coop Részvénytársaságba, a tevékenység is átkerült és a volt Áfész dolgozók is a Hajdú Coop Részvénytársaság dolgozói lettek. A külso szemlélo elott ez gyakorlati változást nem is mutat, hiszen ugyanazok a boltok, ugyanott van a székház, ugyanazok a vezetok, a boltvezetok is, viszont tartalmában egy jelentos változást mutat mégis, mert jobban tudunk igazodni részvénytársasági formában a piacgazdasági körülményekhez, s ugyanakkor a Debrecen Áfész megmaradt jogi személyként és O a szövetkezetpolitikai dolgokkal foglalkozik, a részvénytársaságban pedig kokeményen a gazdasági munkát végezzük.
A multinacionális cégek letelepedésével nekünk is megváltozott a korábbi szerepkörünk. Rá kellett jönnünk, hogy a hétvégi nagy bevásárlásokat a lakosság jelentos része inkább az üzletközpontokban szereti végezni, ugyanakkor a napi bevásárlásokra pedig pontosan egy olyan üzlethálózatra van szüksége, mint amilyen a Hajdú Coop Rt-nek a bolthálózata.
Ez azt jelenti, hogy a napi cikkekbol mi egy igen széles választékot alakítottunk ki és igyekeztünk versenyképesek, piacképesek is lenni. Ezt úgy oldottuk meg, hogy országosan integrálódtunk, szervezodtünk és ennek keretében a szállítókkal szemben egy nagyon jó vevopozícióba kerültünk.
Kulcsszavak:
Szupermarket
Hajdú-Coop Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

átverés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Önök egyik debreceni boltjába járok vásárolni napi rendszerességgel. Általában 3000ft-ot mindig otthagyok a boltban. A múltkorában észrevettem egy különös dolgot. Törzsvásárlói kártyám van,amire ugyebár a vásárlások végösszege után jár bizonyos pont.A pénztároso k viszont akkor húzzák le a kártyát-mindig -amikor a végösszeg még meg sem jelenik a vásárlói kontrollkijelzőn.Én így csak az utolsó tételre kapok pontot jó esetben. Ezért van az, hogy míg korábban szinte minden hónapban kaptam egy-egy 500ft-os kupont,most ez igen megritkult. Igaz a pénztárnál azt is megtudtam,hogy felemelték az összeghatárt,node akkor is....Nem az az 500ft fog megmenteni,de tanulmányozhatnák mondjuk a Vögele ruházati cég,vagy akár a Spar hűségkártya programját.Érdekes ez az egész játék, és a fogyasztóvédelemnél vagy a hírtv-nél megérne egy riportot. Szégyen...
#törzsvásárlói kártya
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Talits Attila
Fogyasztói panasz

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Csapó utcai abc-ben vásárolt 500 g-os kiszerelésű étkezési gomba egyszerű ipari hulladék. Az csomag alján található gombák mérete nem felel meg az elvárásoknak. Ami végképp felháborító, hogy szándékosan lett rápakolva a normál méretű.

propléma bejelentés

, több mint 2 évvel ezelőtt

problémám lenne az önök egyik boltjával.mégpedig a cimbalom utca 1 sz alattival.coopos kisdobozos tejfölt vettem már itt több esetben előfordult hogy a minősége kifogásolható volt.szó szerint mint a túró olyan volt.én a szembe szomszédba lakom.aki csak kijön a boltból vesz pl :csokit,jégkrémet stb előttünk hajigálja el a szemetet.kellene a bolt elé egy kuka.valamejknap bementem 200 forintal csapott be a boltvezető hejettes.B.K.arrol nem beszélve hogy 10000ft ból nem tudnak visszaadni mert mint mondják nincs váltópénz.jo lenne hejretenni a dolgokat ebben az üzletben ellenkező esetben a vogyasztóvédelmi hatósághoz fordulok.

Írjon véleményt a(z) Hajdú-Coop Bt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található HAJDÚ-COOP kirendeltségek

 1. Pacz Bellegelô 544
  4002  Debrecen
 2. Hortobágy U.7-9
  4026  Debrecen
 3. Csapó U. 74-76.
  4029  Debrecen
 4. Csapó U. 74-76.
  4029  Debrecen
 5. Pacz Bellegelő 544
  4002  Debrecen
Az összes HAJDÚ-COOP kirendeltsége Debrecen településen