Ing Biztosító Zrt. - Debrecen

Ing Biztosító Zrt. - Debrecen
VÁGÓHÍD U. 2.
4034 Debrecen
Hajdú-Bihar
52/520-464
52/520-469
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Magán-nyugdíjpénztárunk az egyik legnagyobb nemzetközi háttérrel rendelkező magán-nyugdíjpénztár. Több mint 150 éves múltja és nemzetközi pénzügyi tapasztalata a garancia arra, hogy a rábízott nyugdíjcélú megtakarításokat a legnagyobb szakértelemmel kezeli. Az ING Nyugdíjpénztár vagyonát - így az Ön megtakarításait is - a "legszofisztikátabb befektető" címet hat alkalommal is kiérdemlő ING Befektetési Alapkezelő Zrt. szakemberei kezelik.
Az ING ügyfelei részére finanszírozást is nyújt. A hitelkeretek felállítását minden esetben hitelvizsgálat előzi meg. Ügyfélkörünk elsősorban a nemzetközi nagy és középvállalati körből valamint helyi és nemzetközi pénzintézetekből áll.


Cégleírás
A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, banki, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja, mely több mint 50 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Biztosító, Casco, Életbiztosítás, Lakásbiztosítás, Egészségbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Gépjármű Biztosítás, Megtakarítások, Otthonbiztosítások, Bank, Számlavezetés, Bankszámla, Banki Szolgáltatások, Befektetés, Bankkártya, Biztonság, Banki Hitel, Pénzforgalmi szolgáltatás, Nyugdíj Előtakarékosság, Bankkölcsön, Befektetéshez Kötött Biztosítás, Folyószámla Vezetés, Ing Biztosítás, Életre Szóló Járadékbiztosítás, Egészségbiztosítási Csomag, Ing Bank, Komplex Jelzálogkölcsön, Ing Banki szolgáltatás
Ing Biztosító Zrt. - Debrecen a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ing Biztosító Zrt. - Debrecen

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!