M-Gáz Szerviz, Debrecen

3 Vélemények
M-Gáz Szerviz
Darabos u.
4026 Debrecen
Hajdú-Bihar
Gázkészülékek időszakos ellenőrzése pénzt és életet ment !
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Kedvezmény

0% kiszállítás

Nyugdíjasoknak ingyenes a kiszállási díj ! -Az elvégzett munka után nem kell kiszállási díjat fizetni. -Ha csak hibafelmérést kérnek,akkor nem érvényes az akció.

Nyugdíjasoknak ingyenes  a kiszállási díj !

 -Az elvégzett munka után nem kell kiszállási díjat fizetni.

-Ha csak hibafelmérést kérnek,akkor nem érvényes  az akció.

Akció vége: 13 ápr. 2017
Kupon kód: CYLEX2016
Nyomtatás

Kupon megosztása: Facebook Twitter

Leírás

M-Gáz Szerviz honlapja

FIGYELEM !

Hazánkban a gázkészülékek időszakos ellenőrzését előíró rendelet sajnos nincs. Tőlünk nyugatra levő országokban, ahol a gázkészülék állomány nem annyira elöregedett, mint nálunk, törvény írja elő a készülékek évenkénti kötelező felülvizsgálatát. Egy gázkészülék esetleges rossz állapota ugyanis nem csak a lakásban lakókat, hanem környezetüket is veszélyezteti. Hazai rendelet hiányában is mindenkinek javasolni tudom a készülék évenként, megbízható szerelővel történő átvizsgáltatását.
Ha pedig gázszagot, égéstermék szagot érzünk, a készülék burkolata megérinthetetlenül meleggé (65 °C feletti ) válik, vagy csökken a készülék teljesítménye, ( melegvíz nem elég meleg, a fűtésnem megfelelő), ne késlekedjünk szakemberhez fordulni.
GUMIFLEXIBI LISCSŐ VESZÉLYESSÉ VÁLT ÉS CSAK KIZÁRÓLAG AZ ACÉL SICURFLEXCSŐVEL LEHET CSAK BEKÖTNI BÁRMILYEN GÁZKÉSZÜLÉKET. AKINEK ELMÚLT 5 ÉVES A FLEXICSÖVE AZOKNAK FENÁLL A VESZÉLYE HOGY SZIVÁROG VAGY SZÉTCSATTAN.

 1. Karbantartás
 2. Vendégkönyv
 3. Videók
 4. Üzenőfal

Cégleírás
Gázkészülékek időszakos ellenőrzése ! Gázkészülék karbantartása nem csak akkor fontos, amikor a gázkészülék nem megfelelően működik az Ön lakásásban. Az összes gázkészüléket évente minimum egyszer át kell nézetni gázszerelő szakemberrel, hogy megelőzze a lehetséges gondokat és problémákat. Az elhanyagolt gázkészülék nem tökéletesen égeti el a gázt és az égéstermék így nehezebben távozik el a kéményen. A nem tökéletesen égő gázkészülékben szénmonoxid keletkezik, ami nagyon veszélyes. A nem megfelelően működő gázkészülék ez által több veszélyforrást is előidézhet. Ön is hallotta vagy esetleg olvasott is róla a különböző sajtókban, hogy az elmúlt időszakban rendszeressé váló halálos és súlyos kimenetelű szén-monoxidmérgezésekről.
A belesetek eredete számos esetben nem karbantartott, elhanyagolt gázkészülékek miatt történt, ezen okokból kifolyólag bátran mondhatjuk, hogy a gázkészülék karbantartás nem csak a készüléke, hanem az Ön és családja érdekeit is szolgálja. Gázkészülék karbantartás és meghibásodás esetén is csak és kizárólag szakember segítségét kérjék! A rosszul javított, felületesen átnézett gázkészülékek és berendezések és nem szabvány szerint bekötött készülékek nemcsak többlet költséget jelentenek (gáz- és vízszámla jelentősen megemelkedik, újból szerelőt kell hívni), de komfort érzetüket is csökkentik, akár gázszivárgás is visszamaradhat. Gázkészülék a háztartásában több típusú lehet, mint pl: a gázkonvektor, a gázkazán, gáztűzhely és a gázvízmelegítő megbízhatóan működő berendezések de csak akkor, ha a gázszerelő gondoskodik rendszeres karbantartásukról. Ha ezt valamiért elhanyagolja, akkor hamarabb elhasználódik a készülék, javítása költségesebb. - Hívja bizalommal az M-GÁZ SZERVÍZ-t .
Zavarban vanTelefon: 06-30/29-30-273 A gázkészülékek biztonságos működése érdekében érdemes, évenkénti felülvizsgálatot elvégeztetni. A gázkészülék elkoszolódásából adódó veszteség kb. 15-30 %-kal nagyobb energiafogyasztást is jelent!
Idegen nyelvű leírás
M GAS SERVICE -repairing, -keeping good repair, -időszakos cheque, -készülék exchange, carbon monoxide measurement The periodical cheque of gas apparatus ! The maintenance of a gas apparatus not only then important, when the gas apparatus does not work well Ön in lodge digging. He has to have all of the gas apparatus revised at least one times annually gas fitter with a specialist, that let him precede the possible troubles and problems. The neglected gas apparatus does not burn the gas and the burn product perfectly so more difficultly departs on the chimney. Carbon monoxide, which is very dangerous, is produced in the gas apparatus not burning perfectly.
The gas apparatus not working well may bring about more sources of danger by way of this. You heard it you are read possibly from him in the different presses, that with the deathly and serious outcome turning into regular one in the past period szén-monoxidmérgezésekről. The gluttonous his origin did not happen because of neglected gas apparatus kept in good repair in a number case, we may say it valiantly due to these reasons, that the gas apparatus maintenance not only his apparatus, but serves your and his family's interests.
Gas apparatus let a specialist's help be asked only and exclusively in case of maintenance and a breakdown! The gas apparatus revised superficially repaired badly and equipments and not apparatus tied up according to a standard not only surplus an expense is reported (gas and a water account rise significantly, it is necessary to call one tackling again), but comfort their sensation is reduced, gas oozing may be left over even. A gas apparatus may be with more types in his household, than pl: the gas convector, the gas boiler, gas cooker and the gázvízmelegítő equipments working reliably but only if the gas fitter ensures their regular maintenance. The apparatus, his correction are used up soon if he neglects this for something costlier.
Kulcsszavak:
Gázszerelés, Gázkazán, Gázkonvektor, Gázszerviz, Gáztűzhely, Szállítás, Javítás, Karbantartás, Szervizelés, Gázszivárgás Elhárítás, Időszakos Ellenőrzés, Gáz Vízmelegítő, Szénmonoxid Mérés, Készülék Csere
Szolgáltatási helyek
Debrecen, Nagymacs, Kismacs, Ebes, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Sáránd, Derecske, Mikepércs, Pac, Vámospércs, Bagamér, Téglás, Hadház, Hajdusámson, Sámsonkert, Józsa, Bodaszöllő, Nyíracsád, Bánk, Fülöp, Létavértes, Berettyóújfalú
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
M-Gáz Szerviz a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

M-GÁZ SZERVIZ gáz szerelésjavítás,szerelés,beüzemelés / www.mgazszerviz.hu
Gáz szerelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megbízható és pontos.
#javítás#tisztitás#beüzemelés#karbantartás#csere#mérés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács G
sütőjavitas

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon megbántam hogy vele akartam megcsináltatni a sütőmet. Az előre megbeszélt díj kétszeresét kérte el (pedig 5 percet volt nálam) és rá akart beszélni a bojler és a sütő felújítására is. Azt mondta hogy nem szabályos egyik sem. Később két másik szakembert is kihívtam és mind a kettő azt csak nevetett és mondták hogy rendben vannak a készülékek, csak a szerelő akart rajtam meggazdagodni. SENKINEK SE AJÁNLOM!
Tisztelt Kovács úr ! Nem tudom mire vélni az írását,de biztos vagyok benne,hogy valaki más szerelővel összekever. Kérném az azonnali kitörlését. Üdvözlettel: Marincsák Sándor

M-GÁZ SZERVIZ gáz szerelésjavítás,szerelés,beüzemelés / www.mgazszerviz.hu
gázkészülék javítás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megbízható,pontos munka.
#javítás#karbantartás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) M-Gáz Szerviz részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Sándor Marincsák
Javítás - szerviz

Üzenet küldése

06-30/29-30-273

0630/2930273

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Céginformációk

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. JÉGVIRÁG U.23.
  4002  Debrecen
 2. Csapó utca 22.
  4028  Debrecen
 3. Nyíl Utca '44.
  4028  Debrecen
 4. Batthyány u. 12/d
  4026  Debrecen
 5. HATVAN U. 53.
  4025  Debrecen
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete