Magyarországi Magiszter Alapítvány, Debrecen

1 Vélemény
Magyarországi Magiszter Alapítvány
Wesselényi U. 4/B., I. Emelet
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 314 623
(70) 417 1735
(52) 314 623

Leírás

Szervezetünk, a Magyarországi Magiszter Alapítvány 2000-ben alakult Debreceni Magiszter Alapítvány néven, Debrecenben. Feladatunknak tartjuk elsősorban az oktatást, nevelést, tehetséges fiatalok támogatását, felnőttképzés szervezését, szociális tevékenységet, esélyegyenlőség elősegítését, nemzeti és térségi identitástudat megtartását és erősítését.


Cégleírás
Alapítvány alapvető céljai között szerepel az oktatás minőségének a fejlesztése és az egész életen át tartó tanulási folyamat segítése. Napjainkban ez sokak számára elérhetetlenné vált, különös tekintettel a halmozottan hátrányos helyzetű rétegekre.Sajnos ez nem egy helyi, regionális probléma, hanem az egész ország területére jellemző.Alapítványunk kiemelkedő feladatai között szerepel, hogy ezeken az embereken főleg a roma származásúakon - segítsen, támogassa őket.Az oktatás mellett elengedhetetlen feladatunknak tartjuk,hogy a hátrányos helyzetűeket,munkanélkülieket és azok családtagjait felkészítsük a munkaerő-piaci /re/integrációra,segítsük a beilleszkedési zavarokkal küszködő fiatalokat,illetve megtanítsuk őket az önálló életvezetésre, ezáltal javítsuk versenyképességüket.Ennek eléréséhez gyors reagálású, modulszerű, kompetencia alapú felnőttképzést, komplex programokat, munkaerő piaci szolgáltatásokat, az információs társadalom kihívásainak megfelelő oktatást kínálunk ügyfeleinek.
Kulcsszavak:
Alapítvány, Nevelés, Oktatás, Szociális tevékenység, Esélyegyenloség Elosegítése, Tehetséges Fiatalok Támogatása
Magyarországi Magiszter Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Chauffeur for Mr. Levente Nagy

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mr. Sebastian Vettel is willing to be your chauffeur to get you to your meetings on time for only 75,000,000 HUF per transport. I am sure this is exactly fitting to your financial situation. Always glad to be of help, Yours truly, Endre Polyak Instructor of English

Írjon véleményt a(z) Magyarországi Magiszter Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. Piac Utca 77. Ii./10-11.
    4024  Debrecen
  2. Piac u.45-47.
    4025  Debrecen
  3. PIAC U. 20
    4024  Debrecen
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete