NKH Debrecen

3 Vélemények
NKH Debrecen
Széchenyi U. 46/B
4025 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 502 100
(52) 502 102
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

NKH Debrecen honlapja

Postacím 4001 Debrecen, Pf.: 76. Az NKH küldetése, hogy a közlekedésben résztvevő eszközök és a közlekedési infrastruktúra műszaki színvonalát a jogszabályi kötelezettségeknek és a közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelelő szinten tartsa. Küldetése, hogy a közlekedési eszközöket működtetők és használók műszaki, technikai és közlekedési ismereteit, valamint közlekedéssel kapcsolatos attitűdjeit a jogszabályokban előírt módon, formában, rendszerességgel képezze; továbbá hatósági jogkörének alkalmazásával biztosítania szükséges, hogy e csoport tagjai műszaki, technikai és közlekedési ismereteiket a jogszabályokban meghatározott módon használják, hasznosítsák. Feladatai ellátása során a Hatóság az ügyfélbarát közigazgatás megteremtésére törekszik.


Kulcsszavak:
Közlekedési Hatóság
Szolgáltatások
általános közigazgatás, vasúti igazgatás, légijármű vezetői képzés
NKH Debrecen a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

miert nem vagjak le a fak galyait a dorottya utca vegen a lampat 2m lehet meglatni varnak 1 balesetre ? udv

pula67
bicikli

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azt szeretném tudni ,hogy a Csapó utcán miért nem büntetik a bicikliseket .Nap mint megkeserítik az életünket.Nekik mindent szabad.Szidják az anyánkat és stb....ha az ember szól nekik.A gyermekinket elütik elgázolják.Hogy van ez???miért nem büntetik őket???miért tehetik azt amit tesznek.és ráadásul nagyon gyorsan száguldnak.Szóval ,nem biztonságos gyermekink sétáltatása,és idősek ,gyalogosok, közlekedése.
#a bicikliseknek mindent lehet?????
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kerékpárút vagy babkocsi út? esetleg járda?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv. Nem tudom ki, hogy van vele én személy szerint ki nem állhatom, ha a kerékpárúton sétálgatnak babakocsit tolva, vagy épp kézen fogva és sehogy sem lehet mellettük elférni. Persze a járda nagyon messze van kb. 1 m-re, ahol egy árva lélek se jár. Számoljunk egy kicsit. Adott egy átlagos bicikli kb.20 kg ( az enyém 28 kg ) és a rajta békésen tekerő 70-80 kg-os bringás + ha még visz 10 kg csomagot, mindjárt 100 kg-nál járunk. Ha ezt beszorozzuk szerény 20 km/h-val ... Én nem szeretném, ha a 3 lányom közül bármelyik is elé lépne. Bringával járok munkába Debrecenben a Sínairól a házgyárba minden reggel és délután a laktanya előtt szeretnék elmenni, ha lehetne, de nem lehet. Ha az úton megyek, vagy a járdán az nem tetszik a rendőrnek, ha meg csengetek a gyalogosnak ( a bicikliúton ) még neki áll feljebb, hogy mit képzelek én? Na, ilyenkor mi van???
#bringa#kerékpár#bicikli
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Debrecenben a Csapó utcán veszélyes kilépni az utcára mert nem tudni ,hogy mikor üt el egy bicikli.Mert olyan szemtelenek a biciklisek ,hogy 8 -an is jönnek egyszerre És ha szól nekik az ember ,ők vannak felháborodva.Itt nincs bicikli út ,és még is mi rettegünk ,nem merjük elengedni a gyermekeink kezét ,ennyit a felhábóro dásról.Ezt egy olyan szűlő irja akinek a gyerekét kétszer is elütötték.A legfrisebb múlthéten ,és a mentő vitte el.És ez a gyerek csak 2éves.

Írjon véleményt a(z) NKH Debrecen részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Üzletek a közelben

 1. Széchenyi U. 46/B
  4025  Debrecen
 2. Hatzel Tér 10.
  4400  Nyíregyháza
 3. Hatzel Tér 10
  4400  Nyíregyháza
 4. NKH Miskolc
  88.52 km
  József Attila Út 20.
  3527  Miskolc
 5. NKH Miskolc
  88.52 km
  József Attila Út 20
  3527  Miskolc