Pc Max Computer Kereskedelmi Kft., Debrecen

5 Vélemények
Pc Max Computer Kereskedelmi Kft.
Kossuth Utca '29/1.
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 531 530
(52) 531 531
(52) 531 530
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 16 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Pc - Max Computer Számítástechnik a Szaküzlet
Adószám
11621177-2-09
TEÁOR kód
9511 - Számítógép, -periféria javítása

Leírás

Pc Max Computer Kereskedelmi Kft. honlapja

A PC-MAX 1995 óta van jelen Debrecen kereskedelmi vérkeringésében. Tevékenységi körünk kezdetben kizárólag számítástechnikai eszközök forgalmazásából és szervizelésébol állt. A piaci lehetoségek hatására valamint a folyamatosan bovülo ügyfélkörünk jobb kiszolgálásának érdekében szolgáltatásaink köre kiegészült más irodatechnikai berendezések szervizelésével, kellékellátásával és javításával. Cégünk a PC-MAX Irodatechnika Kft. átfogó szolgáltatást nyújt Önök számára az irodaautomatizálás minden területét érintve.


Cégleírás
A PC-MAX 1995 óta van jelen Debrecen kereskedelmi vérkeringésében. Tevékenységi körünk kezdetben kizárólag számítástechnikai eszközök forgalmazásából és szervizeléséből állt. A piaci lehetőségek hatására valamint a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk jobb kiszolgálásának érdekében kereskedelmi tevékenységünket kiterjesztettük a másolás és nyomtatástechnikára ezek kellékeinek valamint a pénztárgépek forgalmazásra. Szolgáltatásaink köre kiegészült más irodatechnikai berendezések szervizelésével, kellékellátásával és javításával. Cégünk a PC-MAX Irodatechnika Kft. átfogó szolgáltatást nyújt Önök számára az irodaautomatizálás minden területét érintve.
- Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a másolástechnikához, tartozó készülékekhez. - Irodai kisgépek és kiegészítők forgalmazása és szervizelése. - A másológépeken végzett rendszeres szerződés alapján végzett karbantartás ill. teljes körű karbantartás és javítási szolgáltatásunk. - Lézer és tintasugaras nyomtatók valamint fénymásoló gépek kazettáinak tintapatronjainak újrahasznosítása, töltése.
- Komplett számítógép konfigurációkat, részegységeket, kiegészítőket, szoftvereket forgalmazunk kedvező áron figyelembe véve partnereink különleges igényeit is. Számítógépek, perifériák, szoftverek telepítése folyamatos felügyelete. Szakembereinket a technikai eszközök üzemeltetésében nagykereskedelmi partnereinken keresztül érkező szerviz dokumentációk valamint szerviztanfolyamokon megszerzett széleskörű tudás segíti, hogy a rendkívül gyorsan modernizálódó irodatechnikai eszközök üzemeltetését, javítását az elvárható legmagasabb fokon lássák el. A nagy értékű irodai berendezések vásárlásához részletfizetési lehetőséget biztosítunk ill. másológépek, nyomtatók bérletével állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Alaplap, Hardware, Memória, Processzor, Számítástechnikai Alkatrészek, Hálózattervezés, Számítógép Konfiguráció, Monitor javítás, Internetes Szoftverfejlesztés, Szoftverfejlesztés, Számítógép, Irodatechnika, Weblaptervezés, Számítógép Szerviz, Szoftver, Adatbázis, Monitor Szerviz, Internet, Szaktanácsadás, Kiadványszerkesztés, Látványtervezés, Weblap üzemeltetés
Pc Max Computer Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

velemeny

több, mint 6 hónappal ezelőtt

"A cégek kérésére eltávolítjuk az anonim felhasználók negatív véleményeit." Ez igazan objektiv hozzaallas. Igy felesleges leirnom, hogy bar jo a kinalat, az arak is kellemesek, a hozzaallas, ahogyan a pesti boltban egyik elado (le)kezelte a dolgokat, enyhen megdobbento volt. Nem mennek reszletekbe, de meg nekem kellett volna rosszul ereznem magam, hogy az elso gep, amit vasaroltam meghibasodott, a cseregep is rakoncatlankodott es nem az volt benne, amit irtak. Szerencsere a fiatalabbik kolleganovel sikerult lerendeznem a keredest, es elhozhattam egy hasznalhato gepet. Koszonet a pro/kontra tapasztalatert.

Tibcsy
PC - Max

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A PC-Max véleményem szerint megfelelő hely arra, hogy a számítógéphez tartozó alkatrészeket, hardvereket beszerezzük. Az eladók roppant segítőkészek, kedvesek, szakszerűek. Ha felmerül valamilyen kérdés, tudják rá a választ és megpróbálják a legjobb megoldást keresni. Az áruválaszték bő, lehet válogatni kedvünkre. Az árak sem magasak, tudom ajánlani ha szükség van valamire a számítógéppel kapcsolatban. Amikor legutóbb náluk jártam, akkor is rögtön odajöttek hozzám és próbáltak segíteni. Tintapatront is tőlük vettem a nyomtatóba. Szervizeléssel is foglalkoznak. Ajánlani tudom őket.
## számítógép# monitor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

marcsi-35
számítógép

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez az üzlet azóta is műúködik . Segítőkész ,hozzáértő eladókkal ,bő áruválasztékkal . Ajánlom őket !
## számítógép# alkatrészek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

LG monitor

több, mint 6 hónappal ezelőtt

LG monitor szervize ügyében segítségüket, emberségüket tisztelettel megköszönöm. További jó és sikeres munkát kívánok: Molnár Lajosné Abádszalók, Nagydiófa u. 26

Bottlik József
PC-Max

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Évek óta náluk vásárolok mindent ami a számítógépemhez szükséges . Megtalálható náluk a számítógépen kívül minden hozzá tartozó dolog .Kérésre összeszereleik a gépet ,feltelepítik a programokat. Ha valami extra kérésem van ,akkor azt beszerzik .Az áraik korrektek. A két eladó jó szakember ,segítőkész . Bátran ajánlom ezt a boltot ,mert itt egyben van minden : bő választék ,jó árak és szaksegítség !
## számítástechnika# nyomtató# webkamera
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Pc Max Computer Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth U. 8.
  4024  Debrecen
 2. Batthyány U. 10.
  4024  Debrecen
 3. Szent Anna Utca '18.
  4024  Debrecen
 4. PIAC UTCA 69
  4025  Debrecen
 5. Kossuth U. 55.
  4024  Debrecen
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete