Piedesztál Kft, Debrecen

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk 2002-ben alakult, és az alapítástól kezdve vállalkozást segítő gazdasági tevékenységekkel foglalkozik, ez jórészt vállalkozói és marketing tanácsadásból, valamint vezetőképzésből állt.


Cégleírás
Eddigi tapasztalataink, valamint az ezt az időszakot megelőző hasonló területen megszerzett tapasztalatok hívták életre jelenlegi "Office Service" szolgáltatásunkat. Ennek a szolgáltatásoknak is az a célja, hogy segítsük az Ön munkáját, vállalkozását úgy, hogy Ön pénzt tudjon megtakarítani vállalkozása számára, amit másra tud fordítani. Mit nyújt Önnek az Office service? - Működtetjük irodáját: Telefon és fax elérhetőséget biztosítunk,melyet Ön fel tud névjegykártyáján tüntetni, mint elérhetőséget. Tehát fogadjuk partnerei faxait, telefonjait, de Ön is kimenő hívásokat indíthat és faxokat küldhet.
- Levelezési szolgáltatás: Postafiókot biztosítunk Önnek. Átvesszük, iktatjuk postai küldeményeit. Szükség esetén előkészítjük, postázzuk tömeges küldeményeit.
- Raktározási lehetőség biztosítása: Ha gondot okoz, egy árukészlet elhelyezése, akár időszakosan is, akkor már ebben is tudunk segíteni. lehetősége.
Kulcsszavak:
Pénzkereseti lehetőség, Képzés, Felnőttképzés, Iroda, Marketing tanácsadás, Vállalati tanácsadás, Vállalkozói tanácsadás, Távmunka, Üzletkötő, Vállalati és PR tanácsadás, Induló vállalkozás, Értékesítési rendszer, Office service, Titkársági szolgáltatás, Virtuális titkárnő, Ügynökök
Piedesztál Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Piedesztál Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot