Polgármesteri Hivatal, Debrecen

Polgármesteri Hivatal, Debrecen
Kálvin Tér 11.
4026 Debrecen
Hajdú-Bihar

Leírás

közigazgatás


Cégleírás
A hivatal illetékessége Debrecen Megyei Jogú Város közigazgatási területére terjed ki. A jegyző körzetközponti és kiemelt építésügyi, gyámügyi hatósági feladatokat ezen túl is ellát más településeken a jogszabályokban meghatározottak szerint. A hivatal feladatát és hatáskörét az Ellenőrzési Osztály, valamint főosztályok útján látja el osztályok és csoportok szerinti tagozódásban. A hivatal költségvetési szerv, melynek vezetője a jegyző.
Költségvetési számlaszáma: 11738008-15461009. Számlavezetője: OTP Bank Rt. A kötelezettségvállalás, ellenjegyzés, utalványozás és érvényesítés rendjéről együttes polgármesteri és jegyzői utasítás intézkedik.
A polgármester a Közgyűlés döntései szerint, valamint saját önkormányzati és közigazgatási feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben irányítja a hivatalt. A jegyző javaslatainak figyelembevételével meghatározza a hivatal feladatait az önkormányzat munkájának szervezésében, a döntések előkészítésében és végrehajtásában.
Kulcsszavak:
Önkormányzat, Gyámhivatal, Okmányiroda, Építésügy, Közigazgatás, Idegenforgalom, Rendezvény, Hivatal, Munkaügy, Debrecen, Földhivatal, Járási, Debreceni, Járási Hivatal, Népegészségügy, Örökségvédelem
Polgármesteri Hivatal, Debrecen a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Polgármesteri Hivatal, Debrecen

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. Piac Utca 20
    4026  Debrecen
  2. Simonffy U.2.
    4024  Debrecen
  3. Piac Utca 54
    4002  Debrecen
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete