Portre Fotó 2004Fotográfiai Kft, Debrecen

9 Vélemény
Portre Fotó 2004Fotográfiai Kft
Piac U. 38
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Portré Fotó muterem

Leírás

Esküvői fotózás, tablófotózás, fotókönyv készítés Debrecenben. Családi képek, portfólió fotózás, harmincon túliak fotózása, kisállat fotózás. Egyedi képek, képeslapok megvásárolhatók műtermünkben.
Digitális képkidolgozás, szkennelés, videó kazetta digitalizálás Debrecen főutcáján. Művészi akt.
Keressenek bennünket.


Idegen nyelvű leírás
Our company makink ID photos for you. You can visit us in Debrecen on the Piac street 38. Please welcome.
Kulcsszavak:
Fotó, Fotózás, Kép, Esküvői, Képek, Fotócikk, Portré, Portfólió, Tabló, Akt, Kidolgozás, Digitalizálás, Modell, Fotókönyv, Album, Fotóalbum, Műterem, DVD, Naptár, Fotó optikai cikk, Esküvő, Képkeretezés, Szkennelés, Fényképkeretek
Szolgáltatási helyek
Debrecenben és vonzáskörzetében állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére. Egyes szolgáltatásaink az ország teljes területére kiterjednek (zenés videó klip készítés - slideshow).
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Portre Fotó 2004Fotográfiai Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

kerekes márkx
kulcstarto

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nem tudtam eldönteni mit adjak karácsonra szüleimnek épen bicigliztem és meg látam a kirakatban egy kulcstartot onan jött az ötlet hogy csináltatok egy képet magam rol !!amit meg kell jegyezni elör az hogy gyorsan és jol dolgoznak a szüleimnek tecet a kép

Profik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Közeledet a szalagtűző és már minden levolt fixálva a fotóssal és akkor a fotózás előtt két nappal felhív hogy nem tud jönni mert megbetegedett Keresni kezdtünk gyorsan egy fotóst a városba, és amikor feladtuk hogy már nem találunk fotóst. Akkor csak kikötötünk az üzlet előtt. Így nagy nehezen találtunk fotóst. De akkor nem gondoltuk hogy profi fotóst tudtunk szerezni. A képek nagyon jól sikerültek és mindenki megvolt velük elégedve. Én csak mindnekinek ajánlani tudom.

foto

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Esküvői fotózáson voltak, mind a szabadba készült képek mind a szertartás alatt készült képek csodálatosak lettek. Nagyon profi fotós nagyon profi felszereléssel dolgozik. Mind a menyasszony, mind a vőlegényről egy életre szóló profi képek készültek.

portré

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Pár évvel ezelőtt az esküvő kiállitáson kaptunk egy bont, hogy ingyen csinál egy cég 1-1 fotót. Megbeszéltük az időpontot, smink, fodrász stb. A megbeszélt időben senki sem volt ott!!! Akkor mentünk át ebbe a müterembe, ahol nagyon kedves hölgy fogadott, azonnal meg is tudta csinálni a fotókat, sőt hamar és nagyon jól sikerültek a portrék. A másik cég nagyon lejáratta magát, a Portré Fotó-sok jól jártak, mert azóta is dicsérjük őket, és mindig hozzájuk megyünk!

fotók

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Öt csillagot adtam a cégnek, mivel véleményem szerint tapasztalt fotósokról van szó, akik értenek a munkájukhoz. Kedvesek, udvariasak és a fotózáskor el tudtam magam engedni, mert a légkör barátságos volt. Abszolút pozitív tapasztalatom van velük kapcsolatban, mivel az elkészült fényképekkel is maximálisan elégedett voltam és persze vagyok is. A páromnak is tetszettek a képek, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek. Csak egy valamit bánok, mégpedig azt, hogy az esküvői fotóinkat nem itt csináltattuk. Ha legközelebb családi fotókat szeretnénk, újra Őket fogom választani.
## vélemény# fotós# fotók
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Portre Fotó 2004Fotográfiai Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Rácz Éva
Vezetőség

Üzenet küldése

52414380

307462234

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Esküvoi-fotókönyv
  Fotókönyv Fotókönyv készítés saját fotóiból. Egyedi megjelenés, praktikus és szép. Akár ajándéknak is kiváló születésnapra, évfordulóra, termékkatalógusnak. 14000 HUF

  Céginformációk

  Facebook

  Letöltés

  Esküvői fotózás Debrecenben
  Esküvői fotózás Debrecenben
  PDF from 2013. 03. 14. - 161 KB
  File letöltése
  Tablófotózás Debrecenben
  Tablófotózás Debrecenben
  PDF from 2013. 03. 14. - 138 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kossuth L. U. 9.
   4024  Debrecen
  2. Kossuth Utca '11.
   4024  Debrecen
  3. Piac Utca 30.
   4024  Debrecen
  4. Piac Utca '73.
   4025  Debrecen
  5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete