Svábhús Kereskedelmi Kkt., Debrecen

Svábhús Kereskedelmi Kkt.
Debrecen
Hajdú-Bihar
+36 52 527 850
+36 52 522 651

Gazdasági információk

Adószám
22811372-2-09
TEÁOR kód
7739 - Egyéb gép, tárgyi eszköz kölcsönzése

Leírás

A SVÁBHÚS Kereskedelmi Kkt. működését 1990. márciusában kezdte meg "SVÁB" készítésű pácolt, füstölt hús termékek kereskedelmével, (innen az elnevezés). A vevőink igényeivel párhuzamban fokozatosan bővítettük a választékunkat egyéb termékekkel. Később a Kkt.
kiterjesztett a működését - ami nagyobb választékban és területi bővítésben nyilvánul meg -, ekkor még a konyhák ellátása mellett élelmiszer boltok beszállítását is végeztük. Majd a tulajdonosi kör úgy döntött, hogy a bolti beszállítást megszünteti és a közétkeztetésre valamint a kereskedelmi vendéglátásra koncentrál. Napjainkban, négy megyében tevékenykedünk, közel 6000 cikket forgalmazunk és 736 melegkonyhás létesítménnyel állunk kapcsolatban. Teljes működési területünkön 12 utazó képviselőn keresztül tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel.
A kiszállítást a megrendeléstől számított huszonnégy órán belül, sürgős esetekben, Debrecen vonzáskörzetében négy órán belül mennyiségi és távolsági limitek nélkül teljesítjük. A kiszállítást végző tehergépkocsik osztott raktere lehetővé teszi a hűtött és mélyfagyasztott termékek egy időben történő szállítását. liszt árak, cukor árak, felvágott árak, olaj árak, tőkehús árak, tejtermék árak, baromfi árak, mirelit árak, konzerv árak, fűszer árak, alapvető árak, gasztros árak, vendéglátás, élelmiszer árak.nagyker.

  1. Contact
  2. Products
  3. Receptek
  4. Webshop
  5. Általános Szerződési Feltételek
  6. Ételek

Kulcsszavak:
Felvágottak, Hús termékek
Termékek
Befőtt, Konzerv, Tartósított élelmiszer
Svábhús Kereskedelmi Kkt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Svábhús Kereskedelmi Kkt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!