Titanic Játszóház, Debrecen

Titanic Játszóház
Mikepércsi Út 10.
4030 Debrecen
Hajdú-Bihar
Ellenőrzött adatok, Frissítve 7 órával ezelőtt

Leírás

Kelet-Magyarország legnagyobb, legtöbb játékkal rendelkező játszóházát üzemeltetjük Debrecenben a Mikepércsi úton. Emellett foglalkozunk légvárak, közönségszórakoztató eszközök bérbeadásával iskolai, óvodai, céges vagy magánrendezvényekre. Biztosan te is találkoztál már játékainkkal különböző helyszíneken, de akár a Mihály napi vásárról is ismerősek lehetünk Neked.Tudod légváraink olyan nagyok, színesek, különleges formájúak és sok gyerek mászik, csúszik rajtuk. Több, mint 20 éve, több, mint 30 egyedi, különleges játékunk közül választhatsz kedvedre, ha légvárat szeretnél bérelni.Célunk, olyan beltéri játszóház és kültéri játékpark kialakítása volt, ahol mindenki jól érzi magát, pici baba kortól egészen 14-15 éves korig.
Jöhettek játszani, tarthattok nálunk szülinapi, névnapi bulit, de iskolai, óvodai csoportokat is szívesen fogadunk! A Titanic Játszóház nemcsak egy labirintus, mint a legtöbb debreceni játszóház, hanem egy olyan hely, ahol mindenféle egyedi játék megtalálható. Légvárak, tátogó bálna csúszda, rodeó bika, szumó, versenyautó, Asterixes hullámcsúszda, mesés ugrálóvárak, mászó falas óriás csúszda, élménylabirintus, golyós medence, bújócső, függőhíd, spirál csúszda, trambulinok, futószőnyegek, élménydomb ugráló, élőcsocsó, több száz készségfejlesztő, ügyességi játék és még sok meglepetés, kaland vár benneteket! Nekünk az a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat, na és persze, hogy mozogjatok, játsszatok kedvetekre! Miért kell minél többet játszani? Azért, mert a játék önállóságra nevel, segítségével kipróbálhatja a gyerek, hogy milyen irányítani valamit és milyen döntéseket hozni. Segít meglátni az összefüggéseket, az okokat és a következményeket.
Magabiztosabbá tesz, fejleszti a szociális készségeket, segít kifejezni és megérteni a gyermeknek saját érzelmeit. Fejleszti a kreativitást, élénkíti a képzelőerőt, segíti az alapvető és a finom motoros készségek fejlődését is.

 1. About
 2. Contact
 3. Gallery
 4. Házirend
 5. Nyitva Tartás
 6. Partnereink
 7. Prices

Kulcsszavak:
Játszóház, Arcfestés, Gyerekprogram, Névnapi Zsúrok, Légvár, Rodeó Bika, Óriáscsúszda, Születésnapi Zsúr, Trambulin, Rendezvény, Játék, Ugráló, Játékpark, Titanic, Bálna Csúszda, Bérelhető Légvárak, Titanic Csúszda, Élménydomb, Élénypark
Szolgáltatási helyek
Titanic Játszósziget - 4027 Debrecen, Füredi Út 27 - Malompark Bevásárlóközpont, Főépület, Emelet. Titanic Játszóház - 4030 Debrecen, Mikepércsi Út 10 - Az Udvarban.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Titanic Játszóház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Titanic Játszóház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

GRÉTA GAZSÓ
Marketing

Üzenet küldése

+36 30 310 0619

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Mikepércsi Út 10
   4030  Debrecen
  2. CSÁRDA ÚT 64
   4002  Debrecen
  3. TARJÁN U 7
   4032  Debrecen
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete