TKK Kereskeselmi Kft., Debrecen

Könyvek az egész családnak! Mi, a TKK-nál valóban komolyan vesszük azt, hogy jó könyveket kínáljunk, megfizethető áron, hogy minél több emberhez eljuthassunk könyveinkkel, foglalkoztatóinkkal, naptárjainkkal. Érdemes visszatérni, kínálatunk folymamatosan bővül.
updated on 2018. július 3.

Nyitvatartási idők

szombatSzoZárva
Húsvétvasárnap
V*
Zárva
hétfőH**
8:00 – 16:30
Húsvéthétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
keddK
8:00 – 16:30
szerdaSze
8:00 – 16:30
csütörtökCs
8:00 – 16:30
péntekP
8:00 – 16:30
Zárva.
Nyitásig  2 nap 7 h 19 min.
2 nap 7 h 19 min

Leírás

Könyvek az egész családnak! Mi, a TKK-nál valóban komolyan vesszük azt, hogy jó könyveket kínáljunk, megfizethető áron, hogy minél több emberhez eljuthassunk könyveinkkel, foglalkoztatóinkkal, naptárjainkkal. Érdemes visszatérni, kínálatunk folyamatosan bővül.


Cégleírás
A TKK Kereskedelmi Kft. 1996 óta van jelen a magyar könyvpiacon. Kiadványaink igen széles palettán mozognak, eddig több, mint félezer könyvet jelentettünk meg.

Az óvodások és kisiskolások részére gazdagon illusztrált mesekönyvek és versgyűjtemények, képességfejlesztő foglalkoztatókat készítünk, melyek egyaránt kielégítik a gyerekek és a szülők, pedagógusok elvárásait. A nagyobbak ifjúsági regények, történelmi olvasókönyvek, matematikai feladatgyűjtemények és antológiák mellett kislexikonokat és egyéb referenciakönyveket is szép számban találhatnak kiadványaink között. A felsőoktatási intézményekbe jelentkező fiataloknak a sikeres felvételit, érettségit segítő kézikönyveinket szánjuk.

Felnőtt olvasóinknak háromnyelvű fotóalbumainkat, regényeket és gazdag képanyaggal illusztrált ismeretterjesztő és tudományos albumokat, könyvekeinket ajánljuk.

Kiadónk fontosnak tartja Hajdú-Bihar megye és Debrecen természeti kincseit és szellemi, kulturális értékeit feldolgozó könyvek kiadását. Debrecen nevezetességeit, utcáit, templomait, a cívisváros védjegyévé vált épületeit és helyeit bemutató albumok mellett a város hírességeinek portréit tartalmazó könyveket is megjelentetünk.
Emellett gazdag választékát kínáljuk az egészséges életmód és szabadidő jegyében íródott kiadványoknak is, de szakácskönyvekből is gazdag a kínálat.

Könyveink nagy példányszámban, versenyképes áron készülnek, így arra is lehetőségünk van, hogy a piaci árakon, illetve sok esetben annál kedvezőbb áron kínáljuk azokat olvasóinknak.

Kiadványaink és egyéb termékeink az ország egész területén megtalálhatók igen széles terjesztői hálózatunknak köszönhetően. Ma már országszerte kaphatók könyveink nagykereskedésektől a vidéki üzletekig valamennyi típusú kereskedésben is.

Folyamatosan törekszünk kínálatunk további szélesítésére, olvasóink igényeinek még jobb megismerésére és kielégítésére.
Kulcsszavak:
Könyv, Szépirodalom, Olcsó, Család, Foglalkoztató
Szolgáltatási helyek
Kiadványaink és egyéb termékeink az ország egész területén megtalálhatók igen széles terjesztői hálózatunknak köszönhetően. Ma már országszerte kaphatók könyveink nagykereskedésektől a vidéki üzletekig valamennyi típusú kereskedésben is.
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
TKK Kereskeselmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: TKK Kereskeselmi Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Rigó Utca 50/C.
  4030  Debrecen
  (52) 326 595
 2. Pacsirta Utca 53
  4029  Debrecen
  (52) 533 183
 3. Piac Utca 34-36.
  4024  Debrecen
  (52) 502 817
 4. Bethlen U. 42-44.
  4026  Debrecen
  52 453 538
 5. Libakert Utca 11
  4027  Debrecen
  (52) 532 264
 6. NAGYERDEI KRT. 98.
  4032  Debrecen
  52 423 855
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete