Vigadó Étterem - Debrecen

10 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

A Vigadó Étterem ma a legnagyobb múltra visszatekintő polgári vendéglátóhely a debreceni Nagyerdő szívében. Egy kerthelyiség az évszázados fák árnyékában, ahol: a nyugalom együtt jár a vigalommal, a mediterrán hangulatú terasz a magyar konyha jellegzetes ízvilágával, a hagyományos népi egyszerűség a modern polgári igényességgel. Az étterem májustól októberig nyitva tartó teraszán kemencében és roston sült ételekkel, kenyérlángossal, magyaros ételspecialitásokkal várják a vendégeket.


Kulcsszavak:
Hotel
Termékek
Gyógyvíz, Gyógymedence, Szauna, Spa, Wellness, Szállodai programok, Szépségszalon, Szobák, Termálfürdő, Strandfürdő
Vigadó Étterem - Debrecen a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

wukovics krisztina
mindig friss

, more than 2 years ago

Elég gyakran járunk oda a párommal,mindig kedvesek és tisztelet tudóak,OTT tartottuk a 10.évfordulónkat és nagyon elégedettek voltunk.De a legszebb dolog az volt,hogy vacsora után kaptunk egy finom sütit és megköszöntöttek minket,én úgy gondolom ,hogy ettől szebb dolgot nem is nyújthattak volna.

Kikapcsolódás

, more than 2 years ago

Debreceni lévén , gyakran sétálok a Nagyerdőben . Nyáron hűsölni megyek és az unokámmal meglátogatjuk a felújított játszóteret. Télen csodálom a fákra fagyott hópelyheket, amik vakítóan csillognak és csoda szépek. A levegő friss és felüdítő.Ilyenkor meglátogatom a Békás tavat, Csónakázótavat, Gyógyfürdőt, és betérek ebédelni a vigadó étterembe is. Kicsit drága, de a kiszolgálás figyelmes és az ételek jó ízűek. Külön kívánságaimat is készséggel teljesítik. Kívánok Boldog Új Évet és sok elégedett vendéget!

étel,ital

, more than 2 years ago

A nagyerdő legszebb részén található szálloda étterme . Magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeket, reform és kímélő ételeket kínál. Gyermekbarát szállodaként minden étkezéskor gondolnak a kicsikre és az ők kedvenceiket is kínálják ! Ebédeltünk már náluk gyerekekkel . Az étel nagyon fonim és bőséges volt . A gyereim is találtak maguknak kedvenc ételt . Az áraik a helynek megfelelően vannak kialakítva.Ajánlom azoknak akik felkeresik az aquatikumot ,hogy itt ebédeljenek ,nem fognak csalódni !

étterem

, more than 2 years ago

Csak néhány alkalommal volt szerencsém ellátogatni az étterembe, de mindíg elégedetten távoztam. Először is rendkívül udvarias kiszolgálásban volt részünk minden egyes alkalommal. Mivel kisgyerekkel mentünk, rögtön, kérés nélkül hozták a babaetetőszéket, ami pozitív volt számomra. Az ételek is ízletesek voltak, egyedül az árakkal volt egy kis gondom, az én pénztárcámnak kissé borsosak. A pincérek viszont csillagos ötöst érdemelnek. Egy alkalommal baráti társasággal mentünk az étterembe és rögtön megoldották a helyzetet, összetoltak két asztalt, hogy mindenki elférjen, nem csináltak belőle problémát. A környezet is szép.

Antal Tibor
Debreceni Gyógyfürdő

, more than 2 years ago

1968 óta látogatom a Gyógyfürdőt,nagyon szépen kiépült ezen évek alatt,a vize csodálatos,a környezet is gyönyörű,az árak ugyan feljebb mentek,de megéri.Csak ajánlani tudom mindenkinek
## termálfürdő gyógyfürdő turizmus szauna fürdő szálloda strandfürdő étterem gyógyászat fogadó és panzió gyógyvíz idegenforgalom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Vigadó Étterem - Debrecen részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Aquaticum kirendeltségek

  1. Nagyerdei Park 1.
    4032  Debrecen